Iris 04-11-2005

Wat is Cloud Recording?


Wat nu als er ingebroken wordt en de inbrekers nemen uw recorder ook mee, omdat hij voor het gemak direct onder de tv staat... Dat kunt u natuurlijk voorkomen door hem op een niet logische plek te plaatsen, maar ook door het opnemen niet thuis of in uw bedrijf te doen, maar op een server die via een internet verbinding benaderd kan worden. Wat er ook gebeurt, de opnames staan veilig ergens anders en u bepaalt zelf hoelang u wilt terug kijken. 
 

Wat zijn de mogelijkheden?


Een NVR met een harddisk met voldoende ruimte kost al gauw tussen de 250 en 300 euro, u heeft dan zelf alles in de hand. Opnemen in de Cloud, bij Angelcam, met onbeperkte bandbreedte en resolutie kan al vanaf $ 3,99 (ex btw) (Prijs is in Dollars, omdat het datacenter in de US staat) en u kunt per jaar of per maand betalen. U kunt dan de beelden in hoge resolutie, 3 dagen terugkijken. Daarnaast krijgt u automatisch een email alert als de camera offline is.
 

Hoe werkt het?


Uw camera's worden aangesloten binnen uw netwerk, zodanig dat ze niet van buitenaf bereikbaar zijn. In het netwerk wordt een zogenaamde Angelbox geplaatst. Deze Angelbox detecteert uw, met een wachtwoord beveiligde camera's en laat deze zien in uw beveiligde Angelcam account, online.


Door in te loggen op uw account kunt u de camera's activeren en bepalen hoelang u wilt opnemen. Vervolgens kunt u de beelden en opnames vanaf elk apparaat bekijken, waardan ook vandaan, u kunt als u op vakantie gaat de beelden zelfs tijdelijk toegankelijk maken voor iemand die een oogje in het zeil houdt.

Wanneer kan het niet?


Om in de cloud op te kunnen nemen heeft u een internet verbinding nodig die voldoende is om de beelden naar de cloud te kunnen uploaden. Per HD camera heeft u zo'n 2 tot 4 Mbit nodig. Bij 2 camera's die opnemen in de cloud heeft u dus minimaal 4 maar liefst 10 MB nodig voor alleen al de camera's. Dus, als u zelf ook nog wilt internetten, dan adviseren we minimaal een 20 Mb verbinding.

 

Korting


Gebruik onze partner code SCBNL om 5% korting te krijgen op alles wat u aanschaft bij Angelcam.

Alleen op afspraak!
NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2020 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics