Iris 04-11-2005

Support

 

De meeste beveiligingscamera's kunt u zelf plaatsen en instellen, de nieuwste camera's van IMOU zijn al helemaal eenvoudig. Uitgebreidere systemen met diverse camera's en een NVR Recorder vragen wat meer ervaring en kennis. Wij kunnen u helpen het optimaliseren van deze systemen, de juiste frame-rate, afstemming op de beschikbare bandbreedte van de internet verbinding, opnemen bij beweging op de juiste plaats en niet door bewegende takken van een boom, etc.

 

 

Camera support

 

NetEYEd kan uw camera systeem op afstand voor u beheren en/of instellen.

Bij een goed beveiligingscamera systeem staat veiligheid voorop, wachtwoorden en accounts moeten worden aangepast, daarnaast is de resolutie en de licht-gevoeligheid in het donker erg belangrijk.

Als u een camera aanschaft welke bedoeld is voor een gebied waar zo goed als geen verlichting aanwezig is, dan zal de camera een goed nachtzicht moeten hebben door middel van Infrarood licht.

Daarentegen kunnen camera's die een gebied bekijken dat is omgeven door voldoende verlichting, vaak volstaan met kleur, er zijn dan ineens meer details zichtbaar.

 

 

Service op afstand

 

Het instellen van deze camerasystemen doen wij met behulp van Remote Assistent software, het maakt dus niet uit waar u woont. Met behulp van deze software kijken we met u mee naar de instellingen en optimaliseren zo het systeem, zo dat u optimaal gebruik maakt van het camera systeem. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de computer met de Remote Control software op het zelfde netwerk is aangesloten als het camera systeem en dat de wachtwoorden van het internet modem en het camera systeem beschikbaar zijn.

Aan het eind van de sessie wordt de Remote Control software automatisch weer verwijderd van uw computer.

 

 

U heeft al een beveiligingscamera systeem?

 

​Heeft u al een beveiligingscamera systeem en u zoekt iemand voor het beheren of instellen, of is er een incident geweest en de politie vraagt u om de beelden veilig te stellen, wilt u een camera toevoegen aan een bestaand systeem? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij beheren diverse systemen bij particulieren en bedrijven en kunnen de juiste beelden opzoeken en veiligstellen.

Alleen op afspraak!
NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2020 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics