Iris 04-11-2005

Support

 

De meeste beveiligings-camera's kunt u zelf plaatsen en instellen, de nieuwste camera's van IMOU zijn al helemaal eenvoudig, met de IMOU app erbij heeft u deze in een paar minuten werken en kunt u hem ophangen. Meer uitgebreide systemen met diverse camera's en een NVR Recorder vragen wat meer ervaring en kennis, omdat er veel meer instellingen mogelijk zijn.


Wij kunnen het optimaliseren van deze systemen voor u verzorgen, de juiste frame-rate, afstemming op de beschikbare bandbreedte van de internet verbinding, opnemen bij beweging op de juiste plaats en niet door bewegende takken van een boom, optimale ANPR (automatische nummer plaat herkenning) instellingen, resolutie en lichtgevoeligheid etc. 

 

Stuur een email aan support |@| NetEYEd.nl met een beschrijving van de situatie en wat uw wensen zijn en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Service op afstand

 

Het instellen van deze camerasystemen doen wij met behulp van Remote Assist software, het maakt dus niet uit waar u woont. 

 

Met behulp van deze software kijken we met u mee naar de instellingen en optimaliseren zo het systeem, zo dat u optimaal gebruik maakt van het camera systeem.
 

U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de computer met de Remote Assist software op het zelfde netwerk is aangesloten als het camera systeem en dat de wachtwoorden van het internet modem en het camera systeem beschikbaar zijn.

 

Aan het eind van de sessie wordt de Remote Assist software automatisch weer verwijderd van uw computer.

Alleen op afspraak!
NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2021 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics