Iris 04-11-2005

IP Camera Advies

 

Het gebied dat u wilt beveiligen bepaalt vaak wat voor camera er gebruikt kan worden. Is het een gebied waar altijd voldoende verlichting is, of is het er juist erg donker, is het alleen een oprit, of juist een hele voortuin, hoe gaat u de beelden opnemen etc.

 

Camera In Beeld 

Voor alle camera systemen adviseren wij sowieso de camera's te registreren bij Camera In Beeld, van de Politie. Zo kan de Politie contact met u opnemen als er in uw omgeving wat gebeurd is en kunt u mogelijk helpen een incident op te lossen.
(C) Politie.nl

De juiste keuze

 

Wij zijn geen 'snelle dozen schuivers', wij willen service bieden en ondersteuning bij de juiste camera keuze. Lukt het u niet om het systeem goed in te stellen, dan bieden wij snel en vakkundige service om u daarbij te helpen.

Wij kunnen u adviseren aan de hand van een foto van het gebied wat u wilt beveiligen, of een uitgebreide omschrijving, maar een foto zegt meer dan een A4-tje vol tekst.

 

Het komt helaas maar al te vaak voor dat mensen een beveiligingscamera aanschaffen die niet geschikt is voor wat ze willen beveiligen, als er dan wat is gebeurd, dan zijn de beelden onbruikbaar. 

Alleen op afspraak!
NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, Geldermalsen NetEYEd | © 2020 All rights reserved NetEYEd, Camerabeveiliging, Bewakingscamera, Cloudrecording, Dahua, Imou, IP Beveiligingscamera, WIFI Bewakingscamera, GeldermalsenDeze site gebruikt cookies voor Google analytics